MyMy luopuu sarjapaikasta Nelosessa kaudella 2024
PalloiluJulkaistu: 19.03.2024 13.00

MyMy luopuu sarjapaikasta Nelosessa kaudella 2024

Luovutamme sarjapaikan Nelosessa kaudella 2024 eikä täten Pyhätöllä pelata Palloliiton alaisissa sarjoissa jalkapalloa tulevana kesänä. Tulevalle kaudella ei saada riittävää määrää pelaajia kasaan eikä sen takia ole mitään edellytyksiä lähteä osallistumaan Palloliiton sarjoihin. Sopimusneuvotteluita käytiin noin 50 pelaajan kanssa, mutta kokoonpano jäi liian vajaaksi. Alueellamme on nyt useita joukkueita myös Kolmosessa, Nelosessa ja Vitosessa ja ei yksinkertaisesti pelaajia riitä kaikille.

Hieno on ollut matka ja toiveissa on, että tulevaisuudessa jälleen MyMyllä on futisjoukkue ja Pyhätöllä saadaan nauttia jalkapallon huumasta!

Kiitokset kaikille pelaajille ja joukkueen taustajoukoille kaikista näistä kausista. Huikea matka ollaan tultu siitä, kun keväällä 2015 ensimmäisiä treenejä Vuorenmäen hiekkakentällä painettiin. Kruununa nousu Neloseen ja sarjapaikan säilyttäminen pariinkin otteeseen. Kiitos myös kaikille tukijoille niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin, teidän tukenne on ollut massiivinen että futistoimintaa on voitu pyörittää. Kiitokset myös maailman parhaimmille faneille! Kotipelit Pyhätöllä ovat olleet aina aivan mahtavaa herkkua ja te olette aina olleet se kuuluisa 12. pelaaja.

Erityiskiitos myös Kankkilan VPK:n porukalle ketkä ovat huolehtineet kentän huippukunnosta ja ottelutapahtumasta. Ilman teitä, ei olisi peliäkään Kankkilassa pelattu.

Toivottavasti tulevaisuudessa mahdollisimman pian saadaan joukkuetoiminta uudelleen kasaan.

Kiitos. VAMOS!