Kiparkatin tanssilava


Kiparkatissa laitetaan tunnelma kattoon ja kohilleen tänä kesänä kolme kertaa!

Ensimmäisenä vuorossa on huikean Teflon Brothersin keikka lauantaina 3.6. Liput tulevat ennakkomyyntiin pian, myös ovelle jätetään rajattu määrä lippuja myyntiin.

Toisena vuorossa on perinteiset Juhannuspäivän tanssit lauantaina 24.6. Tänä vuonna meitä tanssittaa iskelmätaivaan nouseva tähti Kaiho.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä pyörähdellään discopallon alla lauantaina 12.8. mahtavassa Retrodiscossa. DJ Vesku pitää huolen, että illan aikana kuullaan kaikki parhaat retrodiscohitit!

La 3.6. TEFLON BROTHERS & LÄMPPÄRINÄ DJ VESKU
La 24.6. JUHANNUSTANSSIT KAIHO
La 12.8. RETRODISCO WITH DJ VESKU

Viihdeohjelmat Oy:n järjestämät kesätanssit klo 19 - 24. Liput 18 €.

  • La 29.7. KAUKO SIMONEN & NOROLAN POJAT
  • La 19.8. JASKA MÄKYNEN & NELOSTIE
  • La 26.8. J.ESKELINEN & ONNENKULKURIT
Kiparkatin uudistettu tanssilava tarjoaa kesäisin tanssin elämyksiä niin perinteisten lavatanssien kuin discojytinänkin tahtiin. Tanssilava ja/tai samasta pihapiiristä löytyvä hiihtomaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Kuva: Mia K Photography

Kuva: Mia K Photography

Kuva: Mia K Photography

KIPARKATTI

Osoite: Porvoontie 109, 07600 Myrskylä. Kartta.

Kiparkatin tanssilava perustettiin vuonna 1949. Tanssilavan vieressä sijaitsee hiihtomaja sekä kolmen kilometrin pituinen pururata ja iso hiekkakenttä. Kiparkatissa järjestetään vuosittain Lasse Virén- hölkkä juoksutapahtuma sekä lukuisia pienempiä liikuntatapahtumia.

Vuokraus

Jos tarvitset isoa juhlapaikkaa, voit myös vuokrata Kiparkatin lavan ja majan omaan käyttöösi.

Kiparkatin tanssilava soveltuu hyvin suurempien juhlien, kuten häiden järjestämiseen. Tanssilavalta löytyy lavan lisäksi ravintolan puoli ja katettu terassi.

Kiparkatin hiihtomaja soveltuu hyvin pienempien juhlien tai kokoontumisten, kuten kokousten järjestämiseen. Hiihtomajalta löytyy saunatilat.

Lisätietoja ja varaukset: Mona Virta, mm.savo@gmail.com

Hinnat:

Hiihtomaja 200 € / vrk
Lava 400 € / vrk

Hiihtomajan kokouskäyttö 30€ / kokousilta (ei sis. saunaa)

Kuva: Mia K Photography